Cases: Moderator

Donatello staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter & presentator. Zie hier een impressie van de online, hybride en live congressen, bijeenkomsten en debatten waar hij aan verbonden is.

In de meeste gevallen leidt hij de dag en zit Donatello graag ruim van te voren aan tafel om het programma vorm te geven, advies te geven en de inhoud goed te krijgen. Voor scherpe interviews, geweldige programma’s en altijd interactief!

Donatello leidt vernieuwde opzet van Next Learning 2023

Donatello leidt vernieuwde opzet van Next Learning 2023

Donatello Piras vervulde met succes de rol van dagvoorzitter tijdens Next Learning 2023 in Den Bosch, georganiseerd door SBO en Euroforum. Het evenement bood professionals uit diverse sectoren een platform om te discussiëren over de integratie van AI in het onderwijs. Interessante lezingen en presentaties werden gehouden, waarbij thema’s als de impact van technologie op het leerproces en de toekomst van gepersonaliseerd leren werden behandeld. Met zijn betrokkenheid en uitstekende moderatievaardigheden wist Piras het publiek te boeien en de interactie tussen sprekers en deelnemers te bevorderen. Next Learning 2023 was een waardevol platform voor professionals die geïnteresseerd zijn in de toekomst van onderwijs en technologie.

Meer info

Moderator at the Baker McKenzie LHBTI event

An absolute privilege to be the moderator of the LGBT Inclusion and Business Development event which was hosted by Baker McKenzie Amsterdam. More than 95 clients and prospects discussed on February 11th, 2020 the relationship between Diversity & Inclusion and Business Development. The focus was on LGBT inclusion. Managing Partner Corinne Schot told me: “This event may be our first client-facing LGBT-event ever and I am proud that we, that Baker McKenzie, have organized it. On the other hand, I think we are late. It is time to boldly move forward!” 🏳️‍🌈 It was a lively evening full of discussion with both the panelists as well as a very engaged audience. Thank you for that!

Meer info
Moderator at the Baker McKenzie LHBTI event
EUREKA Stakeholders Conference

EUREKA Stakeholders Conference

Op 5 september vond de Eureka Stakeholder conferentie plaats in De Nieuwe de la Mar Theater Amsterdam.

Een internatiale conferentie over EUREKA-instrumenten, voor diegene die zijn geïnteresseerd in het opzetten van een internationaal project via Eurostars of een van de Eureka-clusters.

Tijdens de startconferentie van het Nederlandse voorzitterschap van EUREKA hebben de innovatieve industrie, het MKB en kennisinstellingen van Europa hun ervaringen en interesses in het Eureka-netwerk gedeeld. De feedback die tijdens de conferentie is verzameld, zal worden gepresenteerd aan beleidsmakers van het Eureka-netwerk, om voort te bouwen op een krachtige reeks innovatiehulpmiddelen die bijdragen aan het creëren van innovatieve ecosystemen voor de toekomst. Dit evenement, georganiseerd door RVO.nl (Nederlands Ondernemingsbureau), was het belangrijkste openbare evenement voor belanghebbenden om bij te dragen aan de toekomstige vooruitzichten van EUREKA.

Deelnemers kregen de gelegenheid om matchmaking aan te gaan met andere innovatieve organisaties uit Europa en daarbuiten. Gratis face-to-face matchmaking met MKB’s, onderzoekers en organisaties is opgezet. Het doel was om internationale medewerkers te vinden voor innovatieve projecten. De Matchmaking werd georganiseerd door het Netherlands Enterprise Agency (RVO.nl), partner van het Enterprise Europe Network (EEN).
Gastsprekers van deze bijeenkomst waren onder andere:
Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaatbeleid (NL), Ales Cantarutti, staatssecretaris van Economische Ontwikkeling en Technologie (SI) en  Constantijn van Oranje.

De voertaal van deze conferentie was in het Engels.

Meer info

Clean Inland Shipping Conference (CLINSH) in Brussels

On March 13 the CLINSH project team & the Flemish government organized the Clean Inland Shipping mid-term conference in Brussels on 13 March 2019.

The conference shared and discussed the results and insights from the first two years of CLINSH. They also took a look at the future. The findings are very encouraging and the future looks promising. CLINSH can present great results. Together, they’re definitely moving forward towards a greener inland shipping world. That is what is remembered from the inspiring presentations, the interesting debates, the enthusiastic responses and numerous attendance.

Clean Inland Shipping Conference (CLINSH) in Brussels
Dé Woudschoten Conferentie voor de toekomst van de Huisartsenzorg in Nederland

Dé Woudschoten Conferentie voor de toekomst van de Huisartsenzorg in Nederland

Op 21 januari 2019 zijn de resultaten gepresenteerd voor de herijking van de kernwaarden en kerntaken van de huisartsenzorg in congrescentrum Woudschoten in Zeist. Donatello Piras modereerde deze bijeenkomst.

Laad meer cases