Cases: Online event

Donatello staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter & presentator. Zie hier een impressie van de online, hybride en live congressen, bijeenkomsten en debatten waar hij aan verbonden is.

In de meeste gevallen leidt hij de dag en zit Donatello graag ruim van te voren aan tafel om het programma vorm te geven, advies te geven en de inhoud goed te krijgen. Voor scherpe interviews, geweldige programma’s en altijd interactief!

Donatello leidt de online Leadership Conference voor Vebego vanuit Roermond

Donatello leidt de online Leadership Conference voor Vebego vanuit Roermond

Donatello Piras heeft met verve de online Vebego Leadership Conference vanuit het ECI Roermond geleid. Hij interviewde topbestuurders uit vier landen, waaronder CEO Ton Goedmakers, Chief Value Officer Sirka Hintze, CPCO Poleanne Vluggen en COO’s uit Duitsland, Zwitserland, Nederland en België. Naast het bespreken van resultaten en vooruitkijken, werden er ook inspirerende projecten en successen gedeeld uit alle Vebego-landen. Vebego kijkt tevreden terug op de online VLC en waardeert de samenwerking met Donatello. In september ontmoeten ze elkaar live in Voerendaal.

Bekijk video

CBI

Donatello Piras heeft ons op een inspirerende manier geleid tijdens het online event ter ere van 50 jaar CBI. Het programma bestond uit het terugblikken op onze partnerships, projecten en reizen met meer dan 10.000 MKB bedrijven in 70 landen, het vieren van onze prestaties en het bespreken van onze doelen voor de komende jaren. Het was een viering van 50 jaar steun aan vrouwen en duurzame handel en productie. En we sloten af met de woorden van de muze van Suze “Feeling there is still more to explore, export and expand. But that all start with, first and foremost, believing you can”.

Bekijk video
CBI
Hybride netwerkbijeenkomst MDT

Hybride netwerkbijeenkomst MDT

In eerste instantie gepland als een live netwerkbijeenkomst, maar nu een online event waarbij Donatello in gesprek ging met de tafelgasten in een studio in de Prodent Fabriek te Amersfoort. Met 260 online kijkers was de interactie met het publiek een belangrijke factor en met behulp van zijn sidekick slaagde Donatello erin om het online publiek toch virtueel naar de studio te halen en hen een stem te geven.

Get ready to Connect

Al een aantal jaar op rij presenteert Donatello de Network dag voor CGE Risk. Dit jaar werd dit event omgebouwd naar een volledig virtuele editie. Vanuit een studio in Den Haag verbond Donatello 1300 kijkers van alle continenten met elkaar. Met behulp van een interactief stemsysteem werden de kijkers onderdeel van het event en konden zo met elkaar in gesprek en vragen stellen aan de sprekers.

Get ready to Connect
Het Aalberts Strategy event in hybride vorm

Het Aalberts Strategy event in hybride vorm

Vanuit de Industrieele Groote Club in hartje Amsterdam presenteerde Donatello voor Aalberts hun strategy day. Normaal gesproken een live event, maar dit jaar met minstens zoveel dynamiek in een online/hybride variant neergezet. In samenwerking met Time To Speak die er met hun av opzet voor zorgden dat Donatello in zijn rol ook met het publiek op afstand goed interactie kon zoeken.

De online jaaropening Hogeschool INHolland met Donatello als tafelheer

Op 3 september was Donatello host van de online jaaropening van Hogeschool INHolland. In het gesprek koppelde hij de minister van OCW, Ingrid van Engelshoven, de nieuwe collegevoorzitter van INHolland en studenten aan elkaar over de creatieve bijdrage die de studenten leveren aan een duurzame maatschappij. Tijdens de show werd de Wij INHolland award uitgereikt.

Meer info
De online jaaropening Hogeschool INHolland met Donatello als tafelheer
World Opthalmology Congress met Donatello als virtuele dagvoorzitter

World Opthalmology Congress met Donatello als virtuele dagvoorzitter

Van 26 tot en met 29 juni organiseerde de International Council of Ophthalmology WOC 2020 Virtual. Dit unieke 37e World Ophthalmology Congress was een complete virtuele ervaring zijn waarin de nieuwste ontwikkelingen op alle gebieden van de oogheelkunde werden besproken.

Student Company van het Jaar 2020 met Jong Ondernemen

Op maandag 15 juni organiseerde stichting Jong Ondernemen de online finale Student Company van het Jaar 2020. In totaal deden 10 companies van mbo- en hbo-studenten mee aan deze finale, 5 in de categorie mbo en 5 in de categorie hbo. Donatello ging in de studio het gesprek aan met de algemeen directeur van Jong Ondernemen Mariolein van der Plas over de positieve uitkomsten van de afgelopen periode. En via Zoom kwam Merijn Everaats, de founder van Dopper aan het woord en sprak over zijn missie.

Student Company van het Jaar 2020 met Jong Ondernemen
Laad meer cases