• 06 Dagvoorzitter En Spreker
  • 05 Dagvoorzitter En Spreker
  • 04 Dagvoorzitter En Spreker
  • 03 Dagvoorzitter En Spreker
  • 01 Dagvoorzitter En Spreker
  • 02 Dagvoorzitter En Spreker

Dagvoorzitter & Spreker

Donatello Piras is een talentvolle presentator die al 15 jaar op internationale podia staat. Hij brengt altijd op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie.

Onder zijn leiding komt niet alleen het podiumprogramma tot leven maar ook het aanwezige publiek. Jaarlijks leidt hij met scherpte en enthousiasme bijna honderd bijeenkomsten voor bedrijfsleven, overheid en politiek. Presenteren zit hem in het bloed en dat blijkt: opdrachtgevers zijn unaniem tevreden en enthousiast van radioprogramma tot verkiezingsdebat. En van interview tot jaarcongres. Het resultaat? Enthousiasme en energie! Donatello spreekt Nederlands, Italiaans, Engels en Duits.

13 tips voor een goed event?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Showreel

Showreel

Donatello is te boeken als presentator, debatleider, dagvoorzitter & spreker. Als communicatiespecialist adviseert en coacht hij politici & managers en als Italië-kenner volgt hij de politieke gebeurtenissen in het land op de voet. Bekijk de showreel voor een impressie van Donatello op het podium.

Live Talkshow

Live Talkshow

Donatello is de ideale Talkshowhost voor uw event! Heeft u weinig tijd op uw event maar wilt u wel diverse onderwerpen met gasten en sprekers bespreken zodat het publiek geboeid blijft? Denk dan eens aan de Talkshow op locatie. Donatello adviseert graag over concept en format zodat we snel vragen kunnen bedenken. Donatello werkt samen met professionele journalisten, camerateams en regisseurs om de Talkshow snel, professioneel maar vooral boeiend te houden. Dit deed hij o.m voor RTL-Z, Pro Rail, DLA Piper, Provincie Flevoland, TriFinance, Provincie Zuid-Holland e.a.

Spreker

Spreker

Als spreker geeft Donatello lezingen, workshops & trainingen over zijn grote passie als communicatiespecialist: overtuigingskracht. Hij vertelt in sneltreinvaart de geschiedenis van Aristoteles tot Obama en van impactvol speechen tot argumenteren. Hij koppelt dat aan de praktijk van de hedendaagse professional zodat iedereen morgen aan de slag kan met nieuwe kennis & vaardigheden.

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Donatello is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring als professioneel dagvoorzitter. Van internationaal congres met bewindslieden tot Awardshow. Zijn handelsmerk: veel parate kennis, passie & energie!

Carolien de Boer

Project Manager
carolien@donatellopiras.nl
(+31) (0)6 11 64 90 26

Donatello Piras

Dagvoorzitter en presentator
info@donatellopiras.nl
(+31) (0)6 28 02 01 76

Logo sprekershuys voor site Don 320 x 160
Privacystatement | Cookiestatement | Instellingen
Site in English