1

Online Dagvoorzitter & Presentator

Donatello Piras is een talentvolle presentator die al 15 jaar op internationale podia staat. Tijdens de Coronacrisis in Europa en daarbuiten kunnen we niet altijd meer fysiek afspreken. Maar de online alternatieven zijn aanwezig! Donatello heeft ruime ervaring met televisie, online webinars en talkshows waar interactie ook een rol speelt.

Onder zijn leiding komt ook jouw online bijeenkomst tot leven. Wil je in contact blijven met je collega’s? Dat kan via een online Talkshow op locatie. Wil je jouw relaties inspireren tijdens deze rare tijden? Overweeg dan een webinar met een of meerdere sprekers die we ook kunnen bevragen. Een online College Tour. Of wil je meerdere gasten ontvangen in een studio? Ook dat kan met inachtneming van de juiste richtlijnen van het RIVM zoals de 1,5 meter social distancing. De deelnemer kan thuis of op kantoor via een beschermde link deelnemen en vragen stellen.

Nieuwsgierig of dit ook voor jouw organisatie iets is? Donatello adviseert graag hoe je dit opzet en heeft een sterk netwerk van partijen die op locatie of in de studio op afstand jouw online bijeenkomst veilig, professioneel en stabiel kunnen verzorgen. En de prijzen zijn afgestemd op de gekke periode die we allemaal ervaren.Online Talkshow

Een Online Talkshow als vervangen voor je wekelijkse teamoverleg. Zeker zolang er nog veel medewerkers thuis werken. Of het relatie evenement toch laten plaatsvinden maar dan in deze vorm. Via deze Talkshow op locatie kom je direct in gesprek met je medewerkers of met je relaties. Op je eigen locatie met iedereen online of op een locatie met een beetje social distancing en toch wat mensen zoals de Sugar Factory hier goed laat zien. De Talkshow wordt professioneel gepresenteerd en voorbereid samen met jullie en de deelnemers zijn via een live stream aanwezig en kunnen via hun smartphone vragen stellen en echt meedoen.

Nationaal of Internationaal Online / Virtueel Congres

Een congres waar normaliter honderden of duizenden mensen bij elkaar zijn is nog even niet mogelijk. Maar je wilt wel verbinden met je klanten en relaties. Kies dan voor een virtueel congres op de congreslocatie van je keuze. De locatie wordt virtueel nagebouwd en je gasten zijn online aanwezig. De opname en uitzending vinden plaats vanuit de studio en mensen kunnen vragen stellen, polls beantwoorden en interactie wordt gestimuleerd. Er kunnen sprekers presenteren, meedoen in paneldiscussie of Talkshow en zelfs een virtuele collegetour behoort tot de mogelijkheden. Visueel en grafisch is het allemaal professioneel en helemaal in de look en feel van je bedrijf én we kunnen ook kunst & cultuur toevoegen door een openingsact, een slotact, een live band voor alle korte intermezzo’s et cetera.

Online seminar, congres of bijeenkomst
in VR Full 3D met bril of 2D via Desktop

Via een digitaal platform kun je gemakkelijk virtual reality bedrijfsevenementen organiseren in een virtuele 3D evenlocatie, inclusief sprekers en publiek. Via partner Xplane VR bieden we de mogelijkheid om deelnemers via hun eigen laptop het event in 2D bij te wonen terwijl de sprekers als echte Full HD Avatars zijn ingescand. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om met een 3D bril de echte 360 3D experience te krijgen.13 tips voor een goed event?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Donatello is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring als professioneel dagvoorzitter. Van internationaal congres met bewindslieden tot Awardshow. Zijn handelsmerk: veel parate kennis, passie & energie!

Live Talkshow

Live Talkshow

Donatello is de ideale Talkshowhost voor uw event! Heeft u weinig tijd op uw event maar wilt u wel diverse onderwerpen met gasten en sprekers bespreken zodat het publiek geboeid blijft? Denk dan eens aan de Talkshow op locatie. Donatello adviseert graag over concept en format zodat we snel vragen kunnen bedenken. Donatello werkt samen met professionele journalisten, camerateams en regisseurs om de Talkshow snel, professioneel maar vooral boeiend te houden. Dit deed hij o.m voor RTL-Z, Pro Rail, DLA Piper, Provincie Flevoland, TriFinance, Provincie Zuid-Holland e.a.

Showreel

Showreel

Donatello is te boeken als presentator, debatleider, dagvoorzitter & spreker. Als communicatiespecialist adviseert en coacht hij politici & managers en als Italië-kenner volgt hij de politieke gebeurtenissen in het land op de voet. Bekijk de showreel voor een impressie van Donatello op het podium.

Spreker

Spreker

Als spreker geeft Donatello lezingen, workshops & trainingen over zijn grote passie als communicatiespecialist: overtuigingskracht. Hij vertelt in sneltreinvaart de geschiedenis van Aristoteles tot Obama en van impactvol speechen tot argumenteren. Hij koppelt dat aan de praktijk van de hedendaagse professional zodat iedereen morgen aan de slag kan met nieuwe kennis & vaardigheden.

Tamara de Jong

Project Manager
tamara@donatellopiras.nl
(+31) (0)6 29 62 26 72

Donatello Piras

Dagvoorzitter en presentator
info@donatellopiras.nl
(+31) (0)6 28 02 01 76

Logo sprekershuys voor site Don 320 x 160
Privacystatement | Cookiestatement | Instellingen
Site in English