De Italië podcast is verhuisd

In de Italië podcast bespreek ik samen met Eveline Rethmeier alles wat Italië zo boeiend maakt. Van de laatste politieke ontwikkelingen tot vakantietips, alles komt voorbij. Eerst namen we de podcast op bij BNR, maar sinds kort is Dag en Nacht Media ons productiehuis.

Over Dag en Nacht

Dag en Nacht is een mediabedrijf dat alles uit handen neemt voor podcastmakers. Naast podcastuitgeverij zijn ze ook een advertentienetwerk en creatief bureau. Meer dan 60 podcasts zijn aangesloten bij Dag en Nacht. En nu ook de Italië podcast. Ze helpen ons met het opnemen van de podcast, ons publiek beter bereiken en het vinden van passende adverteerders en sponsors.

Waarom zijn we overgestapt?

De Italië podcast hebben we drie jaar lang opgenomen bij BNR. We hebben hier een geweldige tijd gehad en besloten uiteindelijk om over te stappen naar Dag en Nacht. Deze keuze hebben we gemaakt, omdat BNR een zender is met een B2B propositie en de Italië podcast meer gericht is op B2C. Zo kunnen we onze luisteraars beter bereiken door de juiste sponsoring.

Voordelen voor de luisteraars

Voor de luisteraars is de overstap ook fijn, want door de sponsoring in de podcast zijn ze meer verzekerd van de continuïteit van de Italië podcast. We zoeken adverteerders die een leuke match hebben met onze luisteraars. Zodat zij kunnen profiteren van fijne acties. Nu hebben we bijvoorbeeld een samenwerking met SMEG en krijgen onze luisteraars 25% korting op het gehele assortiment!

Adverteren in de Italië podcast

Wil jij net als onze nieuwe sponsor SMEG ook adverteren in de Italië podcast? Stuur een e-mail naar adverteren@dagennacht.nl en wie weet kunnen we samenwerken.

Waar hebben we het over in de Italië podcast?

Iedere woensdag hebben Eveline Rethmeier en ik het over het land waar wij nooit over uitgepraat raken: Italië. Op geheel eigen wijze bespreken we de Italiaanse politiek, geschiedenis en cultuur. Maar ook het laatste nieuws en onze fijne vakantietips delen we. Je kunt de Italië podcast beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.