Donatello leidt internationale FeedTechnoVision 2024 in Bangkok over duurzame diervoederproductie

Donatello Piras nam de rol van moderator op zich tijdens het tweedaagse internationale congres FeedTechnoVision 2024, dat zich concentreerde op de toekomst van duurzame diervoederproductie in Zuidoost-Azië en de rest van de wereld. Het evenement, gehost in Bangkok, Thailand, en online toegankelijk, bracht experts en toonaangevende sprekers samen om inzichten te delen over het verbeteren van efficiëntie en duurzaamheid in diervoederfabrieken zowel qua vee als in het water.

De productie van veevoer

De eerste dag was gewijd aan de productie van veevoer met aandacht voor het gehele productieproces, van gradering en opslag tot het pelletiseren en stoomconditioneren. Er werd dieper ingegaan op alternatieve voedergrondstoffen en hoe deze effectief te integreren in bestaande processen zoals het mengvoer. Ook voederhygiëne, -veiligheid en de invloed van kunstmatige intelligentie (AI) op de verwerkingstechnologie werden besproken.

Aquavoederproductie

Op de tweede dag lag de focus op aquavoederproductie, waarbij de huidige marktsituatie in Azië werd belicht en toekomstige marktontwikkelingen werden geschetst. Uitdagingen en oplossingen rondom de verwerking van alternatieve grondstoffen in aquavoeder, evenals de rol van AI in diervoederfabrieken, werden besproken.

Voor de tweede keer

Donatello leidde voor Selko en Trouw Nutrition deze bijeenkomst nadat hij in 2022 al de virtuele Feed Techno Vision had geleid.

Dagvoorzitter internationaal congres

Zijn bekwaamheid in het leiden van dit evenement kwam door een goede samenwerking met de organisatie van Trouw Nutrition en een goede samenwerking met Tamara de Jong die als Eventmanager en Regisseur tekende bij het Live Evenement in het W Hotel in Bangkok. Lees hier meer informatie over Feed Techno Vision 2024