Presentator voor radio en televisie

Optimistische presentator met scherp oog voor de doelgroep

Presentator BNR Nieuwsradio

Als Anchor bij BNR Nieuwsradio presenteerde ik anderhalf jaar lang (2021/2022) een dagelijks live nieuwsprogramma; In de Middag. Daarnaast maakte ik wekelijkse specials voor het grote publiek, zoals Koplopers (over duurzaamheid & innovatie) en BNR Europa.

Enthousiasme

Door mijn optimistische en enthousiaste manier van presenteren, maak ik mijn programma’s toegankelijk voor een groot publiek ondernemende professionals. Ik zorgde ervoor dat iedereen met veel plezier naar mijn programma’s luisterde. En, ondanks de crises en problemen die we bespreken, met een goed gevoel de radio weer uitzette.

Als televisiepresentator werkte ik voor RTLZ waar ik met hetzelfde enthousiasme de Talkshow ‘Z in Zaken’ presenteerde.

Presentator SBS6: Goed Nieuws Vandaag

In een wereld waarin er voornamelijk slecht nieuws gebracht wordt, is het hoog tijd voor een frisse blik. Samen met Nikki Herr presenteerde ik daarom het SBS6-programma Goed Nieuws Vandaag. Iets heel anders dan radiomaken of dagvoorzitterschap. Maar ongelofelijk leuk!


Donatello bedankt de tientallen redactieleden, medewerkers, duiders, producers, technici, cameramensen betrokken bij het Televisieprogramma Goed Nieuws Vandaag.