Debatleider

Debatleider met meer dan 20 jaar ervaring

Ben je op zoek naar een ervaren debatleider? Zoek dan niet verder. Ik werk al 20 jaar als professioneel debatleider. Sinds 2003 doe ik dit onder andere voor het Nederlands Debat Instituut.

Ik leidde meer dan 100 debatten voor het MKB NL, Zorgdebat en Onderwijsdebat. Daarnaast werkte ik samen met BNR en RTL aan het Carr├ędebat. En natuurlijk ben ik een zeer ervaren dagvoorzitter. Omdat ik bijna dagelijks ‘op de planken sta’, heb ik de bagage om van jouw debat een daverend succes te maken.

Wil je meer weten? Neem direct contact met me op

Verkiezingsdebatten

Zowel nationaal als internationaal bespreek en leid ik verkiezingsdebatten. In de afgelopen jaren leidde ik debatten voor onder andere de Tweede Kamer, Provinciale Staten, Gemeenteraad en het Europees Parlements. Bij verkiezingsdebatten sta ik als debatleider sterk in de schoenen. Hierbij komt mijn ervaring zeer goed van pas.

Innovatieve debatconcepten

Als jij mij als debatleider boekt voor een verkiezingscampagne, breng ik direct bruikbare debatconcepten mee voor maximaal 12 partijen, met 3 stellingen en ruimte voor publieksvragen. Ik bied ook een College Tour-achtig concept aan waarbij politici geen onderling debat voeren maar vragen van deelnemers beantwoorden.

Gepassioneerd debatleider

Mijn betrokkenheid bij de politiek gaat verder dan alleen debatten leiden. In 1999 liep ik bijvoorbeeld al stage in de Tweede kamer, waar ik de campagne van de Europese Parlementsverkiezingen en de Provinciale Staten van dichtbij meemaakte. Deze unieke ervaringen zorgden ervoor dat ik met veel begrip en interesse naar het politieke landschap kijk.

Kortom, ik ben een gepassioneerde debatleider met een schat aan ervaring en een scherp inzicht in de wereld van de politiek. Mijn bijdrage aan verkiezingsdebatten is van onschatbare waarde voor zowel politici als het publiek. Dus bent u op zoek naar een ervaren debatleider, neem dan contact met mij op.