Trainer & coach in overtuigingskracht

Toepasbaar in de praktijk, meteen: morgen

Ik ben expert op het gebied van overtuigen, debatteren, presenteren, argumenteren en pitchen. Als trainer & coach begeleid ik topmanagers, politici & professionals op het gebied van overtuigingskracht. Ik train zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast werk ik als gastdocent en ben ik verbonden aan diverse instellingen en beroepsgroepen. Zoals de Orde van Advocaten, de Campus Den Haag en het Nederlands Debat Instituut.

Publicaties

Mijn kennis en ervaring deel ik graag door erover te schrijven en artikelen te publiceren. Zo ben ik coauteur van de bestseller ‘Debatteren om te winnen’. En zit ik als overtuigexpert en Italiëkenner vaak aan tafel bij diverse media. Waaronder BNR, RTL Nieuws, NPO Radio 1, NOS, WNL en de Volkskrant.

Trainingsvideos

Trainingen

Overtuigen & Presenteren

Wil je verbaal sterker zijn? En beschikken over een goede overtuigingskracht? Dan is de training Overtuigen en Presenteren perfect voor jou. In één dag leer je beter presenteren, strakker pitchen, overtuigender argumenteren en de juiste woorden te gebruiken in elke setting.

Lees verder

Succesvol Pitchen

Wil jij beter kunnen uitleggen wat je doet? Of waar jouw onderneming voor staat? Dan is de training Succesvol Pitchen perfect voor jou. In een halve dag ben je al ver en na 1 dag heb je gegarandeerd een geweldig pitch die overtuigt en waar je zelf tevreden over bent.

Lees verder

Sterk argumenteren

Wil je beter leren argumenteren? Zodat je op de juiste manier kunt reageren op onverwachte gebeurtenissen tijdens een presentatie, speech of debat? En zodat je effectief moeilijke vragen en weerstand kunt pareren? Dan is de training Sterk Argumenteren echt iets voor jou.

Lees verder

Succesvol opereren in de Media

Wil jij je mediapresentatie naar een hoger niveau tillen? Overtuigender overkomen en vol zelfvertrouwen voor de camera staan? Dan is de training Succesvol opereren in de Media perfect voor jou. Je leert hoe je je boodschap helder kunt formuleren, hoe je jezelf kunt presenteren op camera en hoe je kunt omgaan met lastige interviewvragen.

Lees verder

Sprekerscoaching

Wil jij je je overtuigingskracht, leiderschap of algehele prestaties verbeteren? Dan is de training Sprekerscoaching perfect voor jou. Je leert overtuigender over te komen, meer zelfvertrouwen uit te stralen en leiderschap te tonen.

Lees verder

Succesvol Modereren

Wil jij je presentatie als dagvoorzitter of moderator verbeteren? Dan is de training Succesvol Modereren perfect voor jou. Na het volgen van deze training kun je met meer zekerheid en overtuiging een dag te leiden als dagvoorzitter of moderator.

Lees verder