Training Sprekerscoaching

Soms wil je actief werken aan een specifiek punt van je performance? Of heb je behoefte aan meer maatwerk dan tijdens een groepstraining mogelijk is? Dan is de persoonlijke coaching voor jou geschikt.

Inhoud

Persoonlijke sprekerscoaching door een professional

Tijdens de Sprekerscoaching krijg je van Donatello Piras in een rustige omgeving alle aandacht om te werken aan jouw overtuigingskracht, leiderschap en performance. Dit kan voor een specifieke presentatie of interview zijn, maar het kan ook een langere termijninvestering zijn. Bijvoorbeeld het werken aan je boardroom-aspiraties of jezelf klaarmaken voor de politieke campagnes of een debat. Na afloop van de training treed je met zelfvertrouwen de nieuwe situatie tegemoet.

Of je nu je overtuigingskracht, leiderschap of algehele prestaties wilt verbeteren, persoonlijke coaching biedt maatwerk en individuele aandacht die niet altijd mogelijk is tijdens groepstrainingen.

In een rustige omgeving krijg je de volledige focus en begeleiding van Donatello om te werken aan jouw doelen. Of het nu gaat om een specifieke presentatie, interview, boardroom-aspiraties, persoonlijke pitch, politieke campagnes of debat, na de coaching treed je met hernieuwd zelfvertrouwen en de nodige vaardigheden de nieuwe situatie tegemoet.

Voor wie

Training voor professionals

De persoonlijke Sprekerscoaching van Donatello Piras is met name geschikt voor professionals die actief willen werken aan specifieke aspecten van hun performance. De training is geschikt voor elke professional die ervaring heeft met presenteren en progressie wil boeken. Onder meer managers, consultants, directeuren, politici, adviseurs, advocaten en docenten zullen gebaat zijn bij deze training, gezien de vele momenten dat ze afhankelijk zijn van goede verbale vaardigheden.

Resultaat

Resultaat na deze eendaagse cursus

Na afloop van de persoonlijke coaching van Donatello Piras in communicatievaardigheden kunnen deelnemers rekenen op:

  • Versterkte overtuigingskracht en impact in communicatie.
  • Verbeterde leiderschapsvaardigheden en persoonlijke performance.
  • Toegenomen zelfvertrouwen bij het geven van presentaties en interviews.
  • Effectieve voorbereiding op specifieke situaties zoals boardroom-aspiraties of politieke campagnes.
  • Betere beheersing van debatvaardigheden en het sturen van interactie.

Met de persoonlijke coaching van Donatello Piras krijgen deelnemers de benodigde individuele aandacht en begeleiding om hun doelen te bereiken en met vertrouwen succesvol te communiceren in diverse professionele contexten.

Prijzen

Wat kost de training sprekerscoaching?

Een dagdeel persoonlijke coaching kost € 995,-. Dit is inclusief voorbereiding, intake en de training zelf.

Waarom Donatello?

Trainer Donatello Piras

Donatello Piras is dé trainer bij uitstek voor een training in mondelinge communicatie, argumenteren, debatteren, pitchen, presenteren en mediatraining. Zijn unieke meerwaarde komt voort uit zijn ervaring als trainer én zijn eigen wekelijkse podiumoptredens en verschijningen in de media. Deze combinatie zorgt ervoor dat Donatello niet alleen theoretische kennis heeft, maar ook praktische inzichten uit de eerste hand deelt.

Met zijn inspirerende en interactieve aanpak weet Donatello deelnemers te begeleiden bij het versterken van hun presentatievaardigheden, het opbouwen van overtuigende argumenten en het effectief omgaan met de media. Als trainer die zelf regelmatig in de schijnwerpers staat, begrijpt Donatello als geen ander hoe hij anderen kan helpen om te excelleren in mondelinge communicatie. Kies voor Donatello Piras en geef jouw communicatieve vaardigheden een krachtige boost.

Betaalvereniging Nederland:

"Zeer professioneel: goed voorbereid, geïnteresseerd in de gasten, voortdurend bij de les en met een sympathieke uitstraling. "

ABN AMRO Bank:

"Professioneel, houdt de snelheid er in, durft te vragen."

Bytesnet:

"Inspirerend en zeer enthousiast"