Donatello Piras leidt Eteck’s eerste klantgerichte Livestream

Op 1 februari 2024 organiseerde Eteck – een warmteleverancier in de duurzame energietransitie – haar allereerste livestream, een belangrijk evenement voor klanten met een warmtenet en afleverset. Donatello Piras was de moderator van deze Livestream.

Uiteenlopende onderwerpen

Onder leiding van Julien Boonen en Jinny Moe Soe Let werden vragen over uiteenlopende onderwerpen zoals tarieven, techniek en dienstverlening behandeld. Ondanks de beperkte tijd van 45 minuten, toonde het team van Eteck een sterke inzet om alle resterende vragen na de livestream te beantwoorden. Voor klanten die de uitzending gemist hebben, is er een mogelijkheid om deze terug te kijken, waarbij opgemerkt moet worden dat sommige antwoorden specifiek gericht zijn op warmteklanten met een afleverset.

Vragen vanuit het publiek

Er werden veel vragen gesteld. Die hadden betrekking op onder andere de tarieven en de rol van de ACM daarin, de toegepaste techniek, gebruik van het warmtesysteem, storingen en bereikbaarheid van onze klantenservice. Een deel van de klanten had vooraf al vragen ingestuurd en een deel van de vragen kon live beantwoord worden.

Voor meer informatie en om de livestream terug te kijken, bezoek Eteck’s website.