Donatello Piras leidt Training in Sofia, Bulgarije

Tijdens een twee-daagse commerciële en communicatietraining in Sofia, Bulgarije, heeft Donatello Piras samen met Richard Reese professionals van Control Union getraind. De sessies bouwden voort op een eerdere training in Rome en integreerden nieuwe vaardigheden in dagelijkse routines, stelden duidelijke doelen en bevorderden grensoverschrijdende samenwerking.

Dag 1: Communicatie en Verkoop Donatello leidde sessies over effectieve communicatie, overtuigende verkooptechnieken, actief luisteren en het overwinnen van bezwaren. Deelnemers werkten aan hun persoonlijke verkoopspitches en ontvingen feedback via rollenspellen.

Dag 2: Integratie en Toepassing De tweede dag richtte zich op het samenvoegen van verkoop- en communicatietechnieken. Door middel van rollenspellen in kleine groepen oefenden deelnemers verschillende verkoopscenario’s, gevolgd door groepsfeedback en real-time verbeteringen.

De training bood praktische tools en concrete ideeën, met nadruk op het toepassen van nieuwe vaardigheden in het dagelijkse werk en het versterken van internationale samenwerking. Dank aan Sandra Giese, Koen Backer van Ommeren en Karina Kaftanova en hun Bulgaarse collega’s Pepa Gocheva, Zdravka Tsvyatkova and Zhivko Bogdanov team voor de organisatie en gastvrijheid!

Voor meer informatie, bezoek Control Union.