Cases: Hospitality

Donatello staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter & presentator. Zie hier een impressie van de online, hybride en live congressen, bijeenkomsten en debatten waar hij aan verbonden is.

In de meeste gevallen leidt hij de dag en zit Donatello graag ruim van te voren aan tafel om het programma vorm te geven, advies te geven en de inhoud goed te krijgen. Voor scherpe interviews, geweldige programma’s en altijd interactief!

Donatello Piras leidt X-LAB SESSION op NXT MICE

Donatello Piras leidt X-LAB SESSION op NXT MICE

Tijdens het NXT MICE event leidde Donatello Piras een interactieve X-LAB SESSION over de toekomst van de MICE-branche, met een focus op economische en financiële uitdagingen. De MICE branche gaat over Meetings, Incentives, Congres en Exhibitions.
De sessie vond plaats in een dynamische setting waar deelnemers via stellingen oplossingen bedachten voor actuele problemen in de branche. Deze ideeën werden vervolgens geveild, waarbij de Top-3 beste ideeën werden geselecteerd en besproken.

De sessie bood waardevolle inzichten en praktische adviezen voor professionals in de evenementenindustrie, en creëerde een platform voor het delen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan de financiële duurzaamheid en groei van de MICE-industrie.

Voor meer informatie, bezoek NXT MICE

Laad meer cases