Cases: Leven Lang Ontwikkelen

Donatello staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter & presentator. Zie hier een impressie van de online, hybride en live congressen, bijeenkomsten en debatten waar hij aan verbonden is.

In de meeste gevallen leidt hij de dag en zit Donatello graag ruim van te voren aan tafel om het programma vorm te geven, advies te geven en de inhoud goed te krijgen. Voor scherpe interviews, geweldige programma’s en altijd interactief!

NRTO Symposium: Leven Lang Ontwikkelen?

NRTO Symposium: Leven Lang Ontwikkelen?

Het NRTO Symposium bracht belangrijke stakeholders uit de trainings- en opleidingssector samen om actuele thema’s en uitdagingen te bespreken. Het doel was om kennis te delen, nieuwe inzichten te verkrijgen en de dialoog tussen verschillende partijen te stimuleren.

Aanpak: Donatello Piras trad op als dagvoorzitter en speelde een cruciale rol in het succes van het evenement. Vanaf de eerste voorbereidingen dacht hij mee over de opzet en inhoud van het programma. Hij leidde voorbesprekingen en bood waardevolle adviezen om het symposium zo interactief en dynamisch mogelijk te maken. Tijdens het evenement zorgde Donatello voor een soepel verloop van de dag. Door gerichte vragen en interactieve sessies hield hij de discussie levendig en relevant.

Resultaten: Het NRTO Symposium was een groot succes. De deelnemers waardeerden vooral de gestructureerde aanpak en de interactieve elementen die Donatello introduceerde. De doelen van het symposium werden ruimschoots behaald, met veel positieve feedback van de aanwezigen.

Laad meer cases