Presenteer jouw ideeën aan de nieuwe Tweede Kamer

Na de vorming van de Tweede Kamer zijn er veel nieuwe Kamerleden die zich goed willen inlezen over hun nieuwe beleidsterrein. Door na de verkiezingen een boeiend debat te organiseren sla je een brug tussen de politiek en het bedrijfsleven. De nieuwe Tweede Kamerleden informeer je tijdens jouw bijeenkomst over de belangen, uitdagingen en kansen in jouw bedrijfssector. En dat is gunstig. Want een goed geïnformeerd Kamerlid is beter in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en effectief beleid te voeren. 

Breng thema’s uit jouw sector onder politieke aandacht

Nu de Kamerleden zijn geïnstalleerd en het kabinet wordt gevormd is het belangrijk om thema’s uit jouw bedrijfssector onder de aandacht te brengen. Hoe je dit doet? Bijvoorbeeld door een politiek debat of café te organiseren. Waarbij je natuurlijk de nieuwe leden van de Tweede Kamer en interessante stakeholders uitnodigt.

Het debat dat je organiseert richt zich op de dilemma’s waarmee jouw bedrijfssector en organisatie te maken hebben. Dit biedt politici de gelegenheid om standpunten in te nemen over mogelijke oplossingen en beleidsrichtingen. En eventuele toezeggingen en beslissingen kun je direct met jouw achterban delen. Zo geef je iedereen de kans om elkaar beter te begrijpen. En het zorgt voor een betere samenwerking tussen de overheid en bedrijven. Daarnaast kan een debat aan het begin van een regeerperiode met een nieuw kabinet waardevolle connecties of relaties opleveren.

Hoe organiseer ik een interessant debat?

Je begrijpt dat dit hét moment is om in actie te komen. Want dit is een unieke kans voor jouw organisatie om in direct contact te komen met het nieuwe politieke landschap. En hier help ik je graag bij. Naast het leiden van debatten tijdens de aankomende verkiezingen, bied ik ook mijn expertise aan voor de organisatie en planning van debatten na de kabinetsformatie. Met mijn jarenlange ervaring als dagvoorzitter kan ik je begeleiden bij het ontwikkelen van een strategie om jouw belangen effectief onder de politieke aandacht te brengen.

Jouw expert voor het organiseren van impactvolle debatten

Ik sta klaar om je te assisteren bij het organiseren van een politiek debat. Jouw bedrijf ondersteun ik bij de locatiekeuze, het formuleren van stellingen en thema’s, het format en de algehele leiding van deze bijzondere dag. Laat mij een partner zijn bij het tot stand brengen van vruchtbare dialogen en het bevorderen van jouw belangen in de politieke arena.

Zullen we de mogelijkheden bespreken?

Of het nu gaat om landbouw, defensie, klimaat, onderwijs of zorg. Met mijn diepgaande kennis over het politieke landschap maak ik als dagvoorzitter een succes van jouw debat. Ik kom graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe ik jouw organisatie kan helpen in contact te komen met de politiek.