Cases: Zorg

Donatello staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter & presentator. Zie hier een impressie van de online, hybride en live congressen, bijeenkomsten en debatten waar hij aan verbonden is.

In de meeste gevallen leidt hij de dag en zit Donatello graag ruim van te voren aan tafel om het programma vorm te geven, advies te geven en de inhoud goed te krijgen. Voor scherpe interviews, geweldige programma’s en altijd interactief!

Avans + Zorgbijeenkomst

Avans + Zorgbijeenkomst

Donatello Piras leidde op ontspannen wijze het event van Yomema en Avans+. Het was een bijzondere bijeenkomst waarin zorginstellingen en studenten werden geïnformeerd over het wonen, leren en werken concept van Indonesische verpleegkundigen in Nederland. De aanwezigheid van de Indonesische ambassadeur en de directeur-generaal van het ministerie van gezondheid Indonesië maakten het event extra speciaal.

Meer info

ECP Jaarfestival

Het ECP Jaarfestival was een groot succes met bijna 800 bezoekers die kennis hebben gedeeld en genetwerkt hebben. Donatello Piras leidde het event op een professionele en inspirerende manier. Met minister van EZK Mickey Adriaansens interessante keynote speakers, het uitreiken van awards en de lancering van een manifest was het een dag vol hoogtepunten op het gebied van digitalisering en ethiek.

Bekijk video
ECP Jaarfestival
Fiscale Bijeenkomst Belastingdienst / NOB

Fiscale Bijeenkomst Belastingdienst / NOB

Donatello Piras was een uitstekende dagvoorzitter tijdens het online event van Hollister, georganiseerd in samenwerking met Time to Speak en BBright. Het programma verliep vlekkeloos en deelnemers hadden de kans om vragen te stellen en mee te praten over belangrijke medische onderwerpen. Dankzij Time to Speak kon Hollister zich als een deskundige, betrokken en innovatieve producent profileren en in verbinding blijven met het wereldwijde netwerk. Een geslaagd evenement met waardevolle bijdragen van internationaal gerenommeerde wetenschappers.

Janssen End of Year Meeting

Donatello Piras leidde de eindejaarsbijeenkomst van Janssen Biologics in Leiden, waarbij medewerkers werden geïnspireerd over medische innovatie, uitdagende projecten en een terugblik op het jaar. Spreker Niek van Adel inspireerde met zijn presentatie over weerbaarheid, terwijl het belang van het bedrijfsuitgangspunt “voor wie doen we het allemaal?” werd benadrukt.

Debatleider tijdens het Grote Zorgdebat 2021

Debatleider tijdens het Grote Zorgdebat 2021

Afgelopen maart, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, organiseerde KNMG het Grote Zorgdebat. Tijdens dit debat trad ik op als debatleider en sprak met kandidaat-Kamerleden over hun ideeën voor de toekomst van zorg.

Meer info

World Opthalmology Congress met Donatello als virtuele dagvoorzitter

Van 26 tot en met 29 juni organiseerde de International Council of Ophthalmology WOC 2020 Virtual. Dit unieke 37e World Ophthalmology Congress was een complete virtuele ervaring zijn waarin de nieuwste ontwikkelingen op alle gebieden van de oogheelkunde werden besproken.

World Opthalmology Congress met Donatello als virtuele dagvoorzitter
Donatello host de Appathon 2020

Donatello host de Appathon 2020

In het weekend van 18 en 19 april 2020 organiseerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport waar 7 appbouwers werken aan een app die de GGD moet helpen.

Donatello nam dit weekend de presentatie van de livestream voor zijn rekening. Op locatie ging hij in gesprek met de app bouwers, de specialisten & experts en ook minister de Jonge. Het publiek mocht vragen insturen en deden dit ook. Meer dan 2000 vragen werden gemonitord door Donatello en het team die hun uiterste best deden deze terug te laten komen in de uitzending.

Donatello Piras voor de derde keer dagvoorzitter tijdens Huyd Congres 2019

Op zaterdag 16 maart 2019 vond HUYD Congres 2019, het meest innovatieve evenement op het gebied van huidverzorging, van het jaar plaats! Bedoeld voor de huid professional om zichzelf op een unieke manier te verrijken met de laatste inzichten op het gebied van de cosmedische huidzorg.

Ongeveer 700 huid professionals hebben deze dag bijgewoond!

Doelgroep van het congres zijn álle professionels die binnen de huidzorg werkzaam zijn en voor huid professionals in opleiding.
Het HUYD Congres is geaccrediteerd voor huidtherapeuten.

Donatello Piras voor de derde keer dagvoorzitter tijdens Huyd Congres 2019
Philips Smart Talks ’19: Het dentale innovatie en inspiratie event

Philips Smart Talks ’19: Het dentale innovatie en inspiratie event

SmartTalks was een dag vol inspiratie. Met interessante sprekers & leuke workshops. Het thema was: Een reis door het leven.

Sprekers belichtten vanuit hun vakgebied de tandheelkundige en psychologische aspecten van de verschillende levensfases. Prenataal, kindertijd, pubertijd, volwassenen en ouderen. Met deze inzichten kun je als tandarts en mondhygiënist je behandeling en communicatie nog beter afstemmen op de patiënt die je in de stoel krijgt. Want bij elke fase hoort natuurlijk een gezonde en functionele mond.

Dit congres vond plaats op 18 januari 2019 in Evoluon Eindhoven.

Laad meer cases